UPT 7000

Betalingsterminal

For virksomheder, der søger at implementere ikke-overvåget betalingsløsninger til selvbetjeningskunder, tilbyder Cryptera UPT 7000, en helt ny betalingsterminal, designet til ultimativ sikkerhed og effektiv behandling af betaling.
UPT 7000 er det ideelle stykke hardware til producenter, der søger at levere hurtige og nemme betalingsapplikationer til deres kunder, samtidig med at de overholder de højeste internationale anerkendte sikkerhedsstandarder, alt uden menneskelig indgriben i betalingsprocessen.

Hurtig og nem betjening

En lys skærm, ergonomisk design og integreret kortlæser forbedrer brugeroplevelsen betydeligt. UPT 7000 er robust bygget med et grå polymerhus og LCD-baggrundsbelyst display, og udmærker sig i udendørs placeringer, da den er i stand til at fungere i temperaturer så højt som 65 ° C og så lavt som -68 ° C.
Med en voksende liste over applikationer, har UPT 7000 succes på billetkiosker, betalingstjenester, spilkiosker, parkeringskiosker, bilvask og meget mere.

Ultimativ sikkerhed

For yderligere sikkerhed er UPT 7000 drevet af Crypteras Generic Payment Application, som giver et EMV-kompatibelt integrationslag af sikkerhed mellem displayet, PIN-koden og kortlæser og betalingsbehandlingssoftwaren på terminalen. Det betyder, at både udbyderen og brugeren kan være sikker på, at deres ikke-overvåget betaling er sikker.

2010

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.