Træ blødt som læder

Disse tynde plader af træ er bundet til et stof og derefter mikro laser ætset, hvilket gør dette produkt imponerende pålideligt.
Træ der er blevet blødt som læder og så fleksibelt som stof, og dette materiale er også miljøvenligt, biologisk nedbrydeligt, bæredygtigt og naturligt. Modeindustrien er den første til at se potentialet i dette nye materiale. Anvendelserne er uendelige, da meget kan fremstilles af tekstil eller læder. Produceres fra det italienske firma Ligneah.
Blødhed, tekstur, fleksibilitet, vægt og tykkelse af trætekstiler afhænger af den anvendte type træ, type af støtte, typen af behandling, overfladebelægning og typen af ​​anvendt træ. Ligneah er tilgængelig i birk, aske, valnød, kirsebær, dampet bøg, elm, ahorn og vintereg.
Træet Ligneah anvender, kommer udelukkende fra skove, der forvaltes etisk og med respekt for hele økosystemet. Certificeringen FSC garanterer sporing og oprindelse af træet. Takket være en aftale med Tree Nation, for hvert produkt der sælges, plantes et træ i Niger.

 

Source

 

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.