Sagem

Brugervenlig elektronik

Ascom Denmark – Sagem – Cryptera – BBS – Nets

SAGEM Denmark

Med et produkt, der benyttes af mere end 2 millioner danske kreditkort, er 737 millioner transaktioner og en årlig omsætning på 36,2 milliarder euro, funktionalitet og ergonomi afgørende faktorer for produktets succes.
Betalingsterminalen FLEXI fra SAGEM leverer højeste sikkerhed, er brugervenlig og passer til ethvert butiksinteriør og miljø.

2001

1:1 skum modeller

CAD 3D model

0-Serie

Matchende produkter

Designet til intensivt brug

Den sikre kreditkortterminal.
Terminalen der beviseligt kan håndtere betalinger med både chip og magnetisk stribe.
Få en hurtig, stødfast terminal, som tager højde for høj aktivitet og forkorter køen, der hvor kunderne skal betale.

1:1 Modeller

1:1 Pap, skum og CAD modeller, og 3D Print.
I dette projekt, blev Sagems investering endnu en gang sikret. Modellering og hurtig prototyper var et sidste skridt, inden vi gik i 0-serie og produktion.

2002

Solo Flexi

Kunden betaler med Flexi og ekspedienten bruger Solo Flexi til.
Solo Flexi er designet til daglig brug.
Designet er så enkelt og logisk, at både du og kunden kan betjene terminalen uden forklaring.
Solo Flexi er produceret i robust og slidstærk PVC, så den holder også godt, selv efter flere års intensiv brug.

Betalingsterminal

For virksomheder, der søger at implementere ikke-overvåget betalingsløsninger til selvbetjeningskunder, tilbyder Cryptera UPT 7000, en helt ny betalingsterminal, designet til ultimativ sikkerhed og effektiv behandling af betaling.
UPT 7000 er det ideelle stykke hardware til producenter, der søger at levere hurtige og nemme betalingsapplikationer til deres kunder, samtidig med at de overholder de højeste internationale anerkendte sikkerhedsstandarder, alt uden menneskelig indgriben i betalingsprocessen.

Hurtig og nem betjening

En lys skærm, ergonomisk design og integreret kortlæser forbedrer brugeroplevelsen betydeligt. UPT 7000 er robust bygget med et grå polymerhus og LCD-baggrundsbelyst display, og udmærker sig i udendørs placeringer, da den er i stand til at fungere i temperaturer så højt som 65 ° C og så lavt som -68 ° C.
Med en voksende liste over applikationer, har UPT 7000 succes på billetkiosker, betalingstjenester, spilkiosker, parkeringskiosker, bilvask og meget mere.

Ultimativ sikkerhed

For yderligere sikkerhed er UPT 7000 drevet af Crypteras Generic Payment Application, som giver et EMV-kompatibelt integrationslag af sikkerhed mellem displayet, PIN-koden og kortlæser og betalingsbehandlingssoftwaren på terminalen. Det betyder, at både udbyderen og brugeren kan være sikker på, at deres ikke-overvåget betaling er sikker.

2010

Betalingsenhed for billetautomat

Sagem Danmarks betalingsløsninger er designet til at passe til forskellige ubeskyttede miljøer, der kræver pålidelig og sikker kortbetaling.
Løsninger er valgt med enheder fra Sagem Danmark produktsortiment.
Fleksibilitet i fysisk integration såvel som softwareintegration er høj, hvilket gør løsningerne ideelle til mange anvendelser som:
• Selvbetjente benzinstationer
• Billetautomater
• Parkeringsfaciliteter
• Spillemaskiner
• Kioskløsninger

Nem, fleksibel integration

For at lette den fysiske integration og tillade en variation af brugergrænsefladen, er PIN-koden og kortlæseren separate enheder.
Dette sikrer høj fleksibilitet i mekanisk integration i nyt og eksisterende udstyr.

Tåler barske omgivelser

Sagem Denmark produktprogrammet består af PIN-kode og sikre kortlæserprodukter designet til at fungere i forskellige klimaer og modstå vandalisme. Produkterne er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

2002

Ad hoc design opgaver

Betalingsløsninger

UPT

UPT

Unmanned Payment Terminal

Sagem IU

Pub Terminal

Kontrolmodul

Sikkerhedsskærm

EFT930

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.