Roterende Solceller

V3Solar roterende solceller producerer 20 gange mere elektricitet end flad solcelle.

Hvis der er en konstant blandt de fleste solpaneldesigner, er det det at de er flade; mens solpaneler kan udstyres til at vippe for at følge solens vej gennem løbet af dagen, er der stadig betydelige begrænsninger af effektivitet på dette grundlæggende design. V3Solars Spin Cell-kegler har til formål at tage fat på det problem, og deres nuværende prototype blev for nylig godkendt af tredjepart som værende i stand til at generere “over 20 gange mere elektricitet end et statisk fladt panel med samme område af solceller.”

V3 Spin Cell blev udviklet gennem samarbejde med industrielt design team
Nektar Design. Virksomheden mener, at Spin Cell kan være en game-changer på sit marked. På deres hjemmeside forklarer V3, at hvis man placerer en 20x solkoncentration på et fladt statisk solpanel, så “Når temperaturen hurtigt 260°F/126°C, og loddet smelter inden for 10 sekunder, og solcellen fejler. Med den samme koncentration på Spin Cell, overstiger temperaturen aldrig 95°F/35°C ”

Keglerne med en meter diameter har et lag med hundreder af trekantede solceller placeret i en vinkel på 56 grader indkapslet i en “statisk hermetisk forseglet koncentrator af ydre linse.” Solcellekeglen snurrer ved hjælp af en “lille mængde” af sin egen solgenererede kraft, der føder et Maglev-system, der har til formål at reducere støj, der genereres af keglerne, samt påkrævet vedligeholdelse.

V3 håber med solkeglernes dramatisk reducerede fysiske fodaftryk kan de muligvis “dramatisk reducere de samlede omkostninger ved ejerskab af solværker, hvilket gør flere projekter økonomisk levedygtige.”

 

Kilde

 

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.