Rotary Blow Moulding

En ny rotary blow moulding fra Bianor gør det muligt at producere varer, der ikke er tilgængelige, ved standard metoder med injektion – dvs. med tykke vægge og konkave former. Det øger også signifikant designmulighederne og produktets værdi. Som et resultat af samarbejdet med Philips er der skabt en sfærisk “Living Colors” lampe. Den er fremstillet af glaslignende copolymer – et billigere og sikrere materiale end naturligt glas. Bortset fra perfekt implementering har lampen stor udholdenhed over for mekaniske skader.

Bianor Rotary Blow Molding (BRBM) kan bruges i en række produktioner, alt fra kosmetik og emballage, køkkenudstyr, til skærme og dele af husholdningsapparater. Et centralt element i processen, er styret pust af delvist hærdet plast i formen. Teknologi tillader også fremstilling af gennemsigtige og farvede (med en hvilken som helst grad af gennemsigtighed) materialer, malede, galvaniserede eller dekoreret.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.