Service Platform

Når du kontakter Onø Design, er det altid Svend Onø du kommer til at tale med.
Jeg driver tegnestuen som en kreativ enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre eksperter alt afhængig af opgaverne.
Med et opfindsom, engageret og dedikeret team ønsker vi at give dig de allerbedste kompetencer for design og fremstilling af dine fremtidige produkter.
Vi sammensætter de bedste eksperter for at komme i mål med netop dit projekt, fra idé over strategi til færdigt produkt.
Vi kombinerer kreativitet med design, menneskelige faktorer og teknologi indenfor Forretningsudvikling, Idéudvikling, Design Strategi, Formgivning, Personas, Grafik, Video, VFX og Engineering.

Svend Onø

Design Konsulent

Specialiseret inden for design og produkt-udvikling til internationale Brands og Startups.
Svends har en holistisk kreativ tilgang og kernekompetencer er Designæstetik, Designledelse, Produkt & Design Strategier, Produkt & Design Management; Analyse af en produktportefølje & Planlægning af produkt pipeline.
Udover at være Designer, er han Syn- og Skønsmand, Sagkyndig Dommer Sø- og Handelsretten, Østre Landsret samt Bestyrelsesformand for DesignNævnet

Future Navigator

Fremtidsforskning

Fremtidsforskning kun kan lade sig gøre i en samskabende proces, hvor alle kompetencer og perspektiver bliver bragt i spil.
Future Navigator arbejder altid med den mulige og den ønskelige fremtid, som vi bevæger os ud i, for at søge inspiration til at forandre nutiden til det bedre.
Future Navigator’s særlige fokus er de megatrends og wildcards, der kan ændre vores måde at tænke, føle og handle på.

LuciA Arrigucci

Forretningsudvikling

Lucia Arriguccis kernekompetence er at udvikle koncepter og gøre dem egnet som et kommercielt produkt.
Lucia hjælper nystartede virksomheder og etablerede firmaer med at udvikle en idé, service eller vare til et produkt, der kan sælges.
Lucia leverer 10 ydelser indenfor forretningsudvikling, fra strategi over priser, til vækstplaner.
No-nonsense, pragmatisk, engageret og gennemsigtig tilgang garanteret.

Lene Nielsen

Personas

Danmarks førende specialist i Personas.
Lene har en ph.d. i Personas og Scenarier og har arbejdet med både industri og det offentlige.
Lene Nielsen har udviklet metoden “10 trin til Personas” og udgivet bogen “Persona – User Focused Design”.

FÆNØ Design

Visuel Identitet

Fænø Design er specialist i visuel identitet, kommunikation og design. Klaus har fokus på høj grafisk kvalitet, brugervenlighed og kundebehov. Klaus løser opgaver som omfatter hele spektret fra analyse og konceptudvikling til udvikling af visuel identitet, logo design, webdesign, designmanualer og tryksager m.m. 

Thorup Media

Video

Michael producerer video som booster salg og kommunikation. Videoproduktion er en oplagt kommunikationsløsning, når det handler om at skabe synlighed og konvertering.
Thorup Media hjælper dig med at skabe relevant content, der er skræddersyet til din videostrategi. 

Morten Bartholdy

3D Visuel effekt

Morten er specialist i Softimage XSI 3D, og har arbejdet på mange spillefilm og reklamer.
Morten håndterer alle aspekter af en produktion, fra planlægning af grafik og visuelle effekter gennem optagelse og produktion af alle 3D-elementer til endelig sammensætning.

Claus Mølgaard

Ingeniørarbejde

Uddannet som værktøjsmager og maskiningeniør og har en ph.d. i Plast- og miljøvidenskab fra Danmarks Tekniske Universitet.
Claus er ekstern samarbejdspartner.
Siden 1988 har Claus arbejdet med og specialiseret sig i at udvikle Design Produkter.

TechPeople

Ingeniørarbejde

Kim Fahrenholtz tilbyder de bedste ressourcer til udvikling af enheder.
Alle konsulenter har solid erfaring og TechPeople kan levere, uanset om du har brug for en projektleder, en udvikler eller en testleder.
Tjenester: Embedded Software udvikling, Platforms, Kommunikation, Hardwareudvikling, Mekanikudvikling, Projektledelse og Test Management.