Morgendagens verden

Sustainia er et koncept for at kommunikere en bæredygtig fremtid baseret på konkret og håndgribelig knowhow og teknologier – en global samarbejdsplatform til opbygning af en model og vision for en bæredygtig fremtid.

Modellen for Sustainia repræsenterer best practice, viden og teknologier, der allerede eksisterer. Det er inspireret og designet af verdens førende virksomheder, institutioner og eksperter. Det er en klar demonstration af det samfund, vi kunne skabe, hvis sektorer, virksomheder, forskere, politikere og civilsamfund arbejdede sammen mod et fælles mål.

Sustainia når ud over skriftlige visioner – det er en virtuel byggeplads og et fællesskab for dem der bygger en bæredygtig fremtid. Foråret 2012 åbner vi vores virtuelle fællesskab, hvor processen med at opbygge Sustainia allerede er begyndt. Denne platform gør det muligt for folk fra hele verden, at besøge Sustainia og udforske sin levevis i den virtuelle virkelighed.

 

Link til Website

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.