Hyr en kunstner som konsulent

Flere firmaer henvender sig til kunstnere, når de har brug for en frisk perspektiv på markedsføring og branding.

Det er nemt at sætte kunstnere i kassen af ​​”lunefulde væsner, der lever uden for de samfundets normer”.
Så hvorfor vil virksomhedsledere henvende sig til dem for vejledning og indsigt i, hvordan de kan gøre deres organisationer mere rentable og køre mere effektivt?

Det viser sig, at lederne i virksomheder som Capital One, GAP, GE, Mozilla, MTV og Coca-Cola netop har gjort det, og henvendte sig til kunstner-konsulenterne fra Another Limited Rebellion og K-Hole for at hjælpe med at løse deres innovation og branding problemer.

MTV henvendte sig til K-Hole, da de havde brug for et nyt perspektiv på markedsføring og branding. NYC gruppen for trend-prognoser, der er oprettet af Greg Fong, Sean Monahan, Chris Sherron, Emily Segal og Dena Yago, udfærdiger rapporter, der er designet til at give indsigt og vejledning om fremtiden for markedsføring og branding. Du vil ikke finde statslig forskning i deres rapporter der omhandler tvivl, frihed og tålmodighed. Deres beskedne PDF-filer bruger humor og en autentisk tone, der indeholder håb og beslutsomhed, samtidig med at man giver dristige udtalelser baseret udelukkende på deres meninger.

BRAND-IDENTITET I EKSISTENTEL KRISE
Sean Monahan forklarede, hvorfor organisationer henvender sig til kunstnere, når de er i en eksistentiel krise af brandidentitet: “Kultur ændrer sig hurtigere end nogensinde. Hvis du vil forstå hvad det betyder, har du brug for mere end nogen, der specialiserer sig i branding. Du har brug for konsulenter, der kan lede dig gennem de kulturelle skift i realtid, og som faktisk er involveret i produktion af kultur. ”

Fong brød udfordringen ved at bruge standard marketing research: “Alle, der bruger de samme markedsdrevne data, kommer til de samme konklusioner, og de indser, at der ikke er en konkurrencemæssig fordel at bruge de samme oplysninger som alle andre, så de henvender sig til udenforstående, der tænker uden for rammerne for profit, for at vise dem deres blinde vinkler. ”

Et andet firma, Another Limited Rebellion (ALR), startede som et webdesign firma grundlagt af Noah Scalin. Da han fandt et svar på sit eget brug for en kreativ afsætningsmulighed uden for det ensformige arbejde, startede Noah “Skull-A-Day”, der begyndte som et internetfænomen. Siden da har han skrevet fem bøger om design og kreativitet og rejst verden rundt, for at bringe hans budskab om kreativt potentiale og designaktivisme til alle; fra fængslede teenagere til Fortune 500-ledere. Noah sluttede sig derefter sammen med sin søster Mica Scalin for at skabe den nye iteration af ALR, som nu lærer kreative metoder og en kunstbaseret træningsmetode, der er afgørende for vedvarende innovation og vækst til klienter, herunder Capital One, GAP, GE, Mozilla og Coca – cola.

“Kreativitet er en færdighed, der kan læres,” forklarer Noah Scalin. “Det sæt af færdigheder kunstnere lærer, giver os mulighed for at være konsekvent innovative og konsekvent komme med nye ideer.”

ALR underviser i de praktiske færdigheder for at være kreativ, og introducerer kunst-værktøjer i deres workshops, hvor de underviser i hvordan man:

– Arbejder med det uventede og eksperimentelle
– Tager en risiko
– Håndterer kritik
– Udvikle kreativitet
– Skaber en tankegang om tolerance for ufuldkommenhed
– Udvikle et rum at skabe i (fysisk, mental, tid)

Noah fortalte, hvordan en kunstners blotte tilstedeværelse kan sætte gang i tingene: “Det er så usædvanligt at bringe en kunstner ind i lokalet, at vores blotte tilstedeværelse vækker folk op i lokalet. De falder ikke i søvn mens de ser på endnu en power point.”
Men det er ikke altid nemt at indføre en helt ny tilgang til at undersøge gamle problemer. Noah forklarer: “Virkeligheden er, at når jeg dukker op til en begivenhed, og jeg siger jeg skal fortælle en historie om kranier, kan folk være skeptiske. Men jeg har set publikum blive spændte når de skaber forbindelser, de aldrig har lavet før fordi de ser på deres problemer på en anden måde. ”

Han siger: “I begyndelsen af ​​hver præsentation spørger jeg: “Hvor mange mennesker tror kreativitet er en del af jobbet i dag? “Næsten alle rækker hånden op. Så spørger jeg: “Hvor mange mennesker føler sig trygge over sin kreativitet?” Og kun en eller to hænder kommer op.
I slutningen af ​​sessionen har de alle oplevet deres egen evne til at være kreative. Det er en fantastisk transformation. ”

 

K-Hole

Another Limited Rebellion

Kilde

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.