Carafe

Design for VIVA Scandinavia

Det kan siges ganske enkelt, vi ønsker alle produkter, der er både smukke og funktionelle. Traditionelt har skandinavisk design været fokuseret på at forbedre det daglige liv og forenkling af former. Det er noget, vi har taget til hjertet og er kernen i alt, hvad vi gør, og hvert produkt vi designer.

Vi finder vores inspiration i håndværk baseret på enkelhed og brugervenlighed. Vi mener, at godt design ikke behøver at være dyrt. Vi er meget opmærksomme på at godt design skal være  overkommeligt, og det gør vi ved at passe ligeså meget på produktionsprocessen, som at holde fast i den oprindelige designide.
Vi tager hånd om oplevelsen for ​​alle involverede i skabelsesprocessen, og vi forsøger altid at udfordre det kendte. Vi ønsker at leve i en verden, hvor man kan nyde dejlige stunder sammen med familie og venner, og vi ønsker at forstærke disse øjeblikke ved at skabe smukke og nyttige produkter.

Link

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.