Brands fra Kina bliver globale

Du er ikke set det hele endnu!

Glem stigmaet om ‘Made in China’. Det står nu klart, at ambitiøse og tillidsfulde kinesiske Brands allerede leverer til krævende forbrugere, både hjemme og i udlandet. Herunder dit land. Og hvis du er en ikke-kinesisk iværksætter, hvorfor ikke komme i kontakt med nogle af disse Brands for at se, om du kan hjælpe dem med at etablere sig globalt endnu hurtigere?

For disse Brands er innovationer bare starten. Motiveret af konstant forbedrede teknologier, en højere kvalitet af arbejdskraft og blomstrende indenlandsk forbrug, varmer kinesiske Brands bare op.

Derfor er alle mærker nødt til at holde nøje øje med Kina, et marked der i stigende grad definerer forbrugerkulturen. Med kinesiske mærker, der eksporterer varer og tjenesteydelser til resten af ​​verden (for ikke at nævne vestlige Brands, der ruller den røde løber ud for kinesiske forbrugere over hele verden), forventer at se kinesiske smag og præferencer udøve stadig større indflydelse på forbrugerprodukter og -tjenester, og også i global skala (ja det er en trend briefing i sig selv!).

Vi har sagt det før, og vi siger det igen: opsvinget af kinesiske Brands signalerer ikke slutningen for mere traditionelle Brands fra vestlige økonomier. Genialitet og arv, uanset hvilket verdenshjørne, vil fortsat have en global appel. Ting vil ‘bare’ blive mere konkurrencedygtige, hvilket betyder at du bliver nødt til at arbejde endnu hårdere og smartere. Hey, c’est la vie !

 

LINK til Trendwatching

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.