BionicOpter

Inspireret af guldsmeden

Alt takket være en letvægtskonstruktion og integration af funktioner: Festo mester med BionicOpter guldsmedens højest karakteristiske og komplicerede flyvemønster. Ligesom sin forbilled i naturen kan dette ultralette flyvende objekt flyve i alle retninger, svæve midt i luften og glide i luften uden at slå med sine vinger.

Tretten frihedsgrader til unikke flyvemanøvrer

Ud over kontrol af frekvens og vridning af de enkelte vinger, har hver af de fire vinger også en styring af udsving. Vingens vinkel bestemmer fremstødets retning. kontrol af udsving tillader regulering af styrken og ​​intensiteten. Når det kombineres, kan den fjernstyrede guldsmed indtage næsten enhver position i rummet.

Højt integreret letvægtsdesign

Denne unikke måde at flyve på er mulig ved let konstruktion og integration af funktioner: Komponenter som sensorer, aktuatorer og mekaniske komponenter samt styresystemer med åben og lukket kredsløb, installeres meget tæt og er tilpasset hinanden.

Med den fjernstyrede dragonfly demonstrerer Festo trådløs kommunikation i realtid, en løbende informationsudveksling, samt muligheden for at kombinere forskellige sensorevalueringer og identificere komplekse begivenheder og kritiske tilstande.

Link

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.