3D Metal Print

MX3D-Metal

“Et projekt under udvikling. Formålet er at skabe et overkommelig multifunktions 3D printer værktøj til rådighed for forbrugere og professionelle workshops rundt omkring i verden. Efter at have udviklet vores MX3D-resin printer sidste år, brugte vi igen en industrirobot, men nu sammen med en avanceret svejsemaskine. Derved kan vi printe med metaller som stål, rustfrit stål, aluminium, bronze eller kobber uden behov for understøttende strukturer. Ved at tilføje små mængder smeltet metal ad gangen, kan vi printe streger/linjer midt i luften.
Til kombinationen af robot/svejsning, bruges der forskellige typer software, der arbejder tæt sammen. Dette skal til sidst ende anvendes i en brugervenlig grænseflade, der gør det muligt at udskrive direkte fra CAD. Vi udvikler strategier for print til de forskellige typer 3D print ‘streger/linjer’. For eksempel kræver vertikale, vandrette eller spiralformede linjer forskellige indstillinger, såsom puls tid, pause tid, højde af lag eller orientering af værktøj. Alle disse oplysninger er indbygget i softwaren.

3D print som dette, er stadig uudforsket område og fører til et nyt formsprog, der ikke er bundet af additive lag. Streger/linjer kan udskrives i kryds for at skabe en selvbærende struktur. Denne metode gør det muligt at skabe 3D objekter på en hvilken som helst overflade, uafhængigt af hældning og uanset hvor glat, i næsten enhver størrelse og form”.

Se også MX3D RESIN

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.